Испания е дестинация, която добива все повече и повече популярност сред кандидат-студентите – не само заради приятния климат, страхотните плажове, близкия до нашия манталитет и сравнително ниските разходи за живот, но и заради престижните университети, които предлагат голямо разнообразие от специалности, както на Испански, така и вече на Английски език.

Както може би вече знаете, Космо е единствената агенция в Източна Европа, която притежава лиценз от UNED (организация за чуждестранните студенти към МОН Испания) за подготовка на документи и кандидатстване за Висше образование в Испания. Това е и основната причина съвместно с UNED Испания да организираме за пръв път в България, а и като цяло в Източна Европа – информационно събитие за Образованието в Испания. 

Събитието има за цел: 

  1. Да ви информира за специфичния процес по признаване на Българска диплома в Испания или т. нар. акредитация. 
  2. Да ви запознае отблизо с представители на едни от най-добрите държавни и частни университети в Испания 
  3. Да ви помогне да изберете най-подходящата за вас програма в Испания
  4. Да преоткриете всички възможности за специалности на Английски  в Испания. 
  5. Да получите повече информация за стипендии и финансиране на образованието си в южната държава. 

Кои са специалните гости на събитието и тези, които ще представят презентации за специалностите и обучението в техните институции? 

Ramon Llull university IQSTop17 в света за Бизнес със следните  програми на английски език:
– International Business (3-на диплома с ISEGE France & University of Sheffield, UK)
– Business management & Administration
– Tourism & Hospitality Management

UNED ESPANA – испанската организация към Mинистерство на Oбразованието на Испания, която отговаря за чуждестранните студенти и акредитацията на чуждестранни дипломи. 

Marbella Design AcademyТОП 3 най-добри Дизайн училища в Испания с английски програми по
– Интериорен
– Моден 
– Графичен дизайн 

Schiller American university of Madrid Top150 Best university in Europe с програми на английски по: 

– International Business

– International Hospitality & Tourism 

– Interbational Relations & Diplomacy 

– Business Analytics

– International Marketing 

– Computer science 

– Computational and applied mathematics

Universidad Autonoma de Madrid – един от най-престижните държавни испански унивеситети, който попада на челни позиции в световните класации за редица дисциплини: 

– 76ти в Света за Физика 

– 85ти в Света за Право

– 86ти в Света за Съвременни филологии и езици

– 89ти в Света за а Психология 

– Топ 100 за Туризъм и Хотелиерство 

– Топ 125 за Социални науки, мениджмънт и комуникации 

– Топ 129 за Био-медицински науки 

– Топ 150 за Фармация

– Топ 150 за Финанси 

– Топ 200 за Политология и МО

За съжаление университетът предлага само една специалност на английски на ниво Бакалавър – Превод и Лингвистика. Тоест този университет е по-подходящ за студенти с ниво Б2 на испански. 

Ако все пак се интересувате от престижно образование на Английски, но в държавни университети с ниски такси – можете да посетите щанда Програми на Английски в държавни университети, където експертите на Космо ще ви насочат. 

UCAM Unicersidad Catolica de Murcia – един от малкото университети в Испания,  предлагащи Дентална медицина и Медицински специализации на английски. Той е оценен от Times higher education ranking като 61ви в света по Quality teaching заради личния подход и обучението в малки групи. Forbes го поставя и в Tоп 25 на Испания също. Предлага разнообразни програми на английски като например: 

– Медицински специализации

– Дентална медицина

– Ветеринарна медицина

– Бизнес администрация 

– Спортни науки и мениджмънт

– Модерни филологии

– Психология

SBS Swiss Business school – освен кампуси на Американски университети, Испания приютява и кампуси на други международни университети като Швейцарското бизнес училище, което е ранкувано от редица международни класации в топ 50 в света по MBA(Master in Business Management). 

Двойната диплома бакалавър по International management на английски предлага до година и половина стаж, както и специализации в сферата на: 

– Дигитален маркетинг; 

– Международен бизнес;  

– Международни финанси; 

– Предприемачество;

– Международни отношения

– Спортен Мениджмънт

Освен гост-университетите на събитието ще можете да посетите и щанд с Езикови и други летни лагери и кампове в Испания, където можете да осъвършенствате английския или испанския си преди самото кандидатстване. Всеки записал се по време на ивента – получава 5% отстъпка от всички лагери. 

Друг Бонус, който получавате при посещение на събитието ни е БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ за Кариерно ориентиране, което ще откриете на щанда “Кариерно ориентиране” близо до входа. 

И не на последно място Космо има свой щанд, на който можете да получите информация за услугите ни във връзка с кандидатстването, съдействието за стипендии и намирането на общежития или квартири, така че не се колебайте да зададете вашите въпроси на колегите ни на Космо щанда. Всеки подписал договор за работа с Космо по време на събитието, пък получава БОНУС ВАУЧЕР за Безплатно съдействие за намиране на  квартира след кандидатстването. 

“SKIP THE LINE” – Регистрирайте се сега Онлайн, за да не губите време на входа:

https://forms.gle/jkYUy32oHZigjykj8

Очакваме ви на 25 март от 10ч. в Хотел Маринела – зала Киото.
Вход свободен