През последните няколко години наблюдаваме, че голяма част от кандидат-студентите избират Испания за своето висше образование. Макар да беше доста подценявана в годините, въпреки огромните и предимства – ние се радваме, че успяхме да покажем на хората, че освен приятен климат и страхотни плажове, то Испания може да се свърже и с ПРЕСТИЖНО ОБРАЗОВАНИЕ.

Образователната система там може да се похвали с множество добри университети, като например Universitat Ramon Llull, който е ТОП 17 най-добър университет в Света за Бизнес. В много от тях има голямо разнообразие от специалности, както на Испански, така и на Английски език.

По-лесното намиране на квартира и общежитие, както и сравнителни ниските разходи за живот са също едни от плюсовете, които карат бъдещите студенти да се насочват към Испания.

Поради многобройните въпроси, които всекидневно получаваме относно кампусите, процеса по кандидатстване и много други – ние от Космо решихме да организираме 3-дневен OPEN DAYS TOUR за желаещите да посетят и видят на живо кампусите на едни от най-добрите испански университети, които преподават на Английски. В пакета са включени посещения на:

IQS – Universitat Ramon Llull

ESDi- Design school

ESADE- Universitat Ramon Llull

Swiss Business School

EU Business Schoool

GBSB

както и образователен консултант, който ще ви придружава през цялото време на тур-а. Също така и самолетни билети, настаняване в 5 звезден хотел и трансфер.

Нека не забравяме и че Барселона е част от ТОП 10 най-красиви градове на планетата, затова няма да пропуснем да ви покажем и:

  • Саграда Фамилия – Емблемата на Барселона
  • Парк Гуел – идеален за разходка и прекрасни гледки
  • Каса Батийо – къщата-шедьовър на Гауди
  • Триумфалната арка
  • Площад Каталуния (Plaça de Catalunya) 
  • Катедралата на Барселона – зашеметяваща готическа катедрала в сърцето на Барселона

Не губете време и се свържете с нас още сега – първите записали се ще получат и СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА!

Ако искате да потвърдите очакванията си, да се срещнете с Admissions кординатори и професори лице в лице, тогава
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ за университетския тур, който организираме!