Както повечето от кандидат-студентите сте забелязали, масово агенциите за образование организират семинари с псевдоуниверситети, опитвайки се да ги промотират и да запълнят празните им места.

А забелязали ли сте, че няма фирма в България, която да организира ивенти с университети на ниво топ 50 в света например?!  Ние отдавна сме доказали, че целта на Космо е да изпраща своите кандидат-студенти във възможно най-престижните университети в чужбина, а не къде да е.

Точно тази наша мисия ни накара да потърсим организатор на световно ниво, който да предостави директен достъп на нашите ученици ексклузивно и само до най-елитните университети в света. 

Затова и ви предлагаме нещо ново – The Global Study Abroad Fair ОНЛАЙН събитие организирано от нашите колеги Keystone Education Group. Те са международна образователна компания, на която са се доверили над 110 милиона кандидат-студенти.

 

Техният ивент се посещава от милиони кандидат-студенти от цял свят, но досега не беше познат в България. Чрез Космо вече и вие българските кандидат-студенти получавате достъп до платформата на ивента и ще имат възможност да се срещнате с множество престижни университети, докато си стоите на топло вкъщи и то изцяло БЕЗПЛАТНО.

На събитието ще присъстват не кои да е университети, а само такива, заемащи челни позиции в световните класации. Ето и някой от тях:

Imperial College, който е ТОП 6 най-добър университет в Света и е перфектен избор за продължаване на вашето образование.

Politecnico di Milano е един от най-добрите университети в Италия и е любимият избор на всички насочили се към Архитектура, заради световния си ранкинг от ТОП 15 в Света.

National University of Singapore, който е ТОП 11 в Света и предлага възможност за пълна стипендия на международни студенти.

University of Bologna или така наречения Алма Матер – освен, че е най-старият университет в Европа, е и в ТОП 100 за Право, Икономика, Компютърни науки, Международни отношения, Медицина и др.

KU Leuven в Белгия, предлага специалности като Бизнес, Архитектура, Медицина, Инженерство и др. и съответно заема позиции в ТОП 100 на по-горните класациите. Има възможност за обучение на Английски език и всичко това само срещу 900 евро такса на година.

Erasmus University of Rotterdam в Нидерлания, който е ТОП 15 за Бизнес е сред най-желаните университети от нашите кандидат-студенти.

Разликата на това събитие с останалите е, че не ви ограничава само с една страна или определени университети. Това е и част от нашата мисия – да покажем на бъдещите студенти, че няма понятие “престижна държава“ и че не всички елитни университети са само в Нидерландия и Великобритания, както се промотира. Напротив, престижни университети има в много и различни държави по света. По време на събитието ще имате възможност да се срещнете със служителите на Admission office-те от университети от Европа, Америка, Азия.

По време Global Study Abroad Fair ще може да задавате въпроси директно на международния офис на университетите. Ще се сдобиете с много информация отностно кандидатстването и интересни неща, за които вероятно дори не сте предполагали. Всичко това ще се случи без да плащате такси или да пътувате до университета, без да ви обвързва с нищо  и то докато стоите вкъщи.

Не го пропускайте – 27 октомври – 

Регистрирайте се ОЩЕ СЕГА, защото местата са ограничени и се срещнете директно с представил на Admission оffice-a на мечтания от вас университет.

https://share.lansera.io/f-teaser/emea/gsaf-22a-partner-cosmos?utm_code=63459