За 3-та поредна година ние от Космо организираме Зимно училище в Дубай, което перфектно съчетава полезното с приятното. Winter School camp Dubai 2022 – камп, подходящ за младежи от 10г. До 18г. възраст, които искат да развият знанията си по Английски език, преодолявайки езиковата бариера.

Всеизвестно е, че език се учи най-лесно не по типичния и досаден начин с речник и учебник, а чрез практика и забавление. Това прави и една такава езикова ваканция изключително полезна и приятна за всеки ученик по няколко причини:

 

• Учениците ще имат възможност да се сприятелят с деца от над 20 различни националности, с които да упражняват своите езикови възможности и умения. Езиковата бариера е това, което спира децата да говорят спокойно на чужд език, а не липсата на знания. В естествена и отпускаща среда най-бързо и ефективно децата ще усъвършенстват езика си.

• Ще се запознаят с различни и уникални култури, ще разширят светогледа си.

• Освен знания, по време на езиковите ваканции човек съхранява в сърцето си много прекрасни спомени и вълшебни преживявания. Приятните емоции помагат за трайно запаметяване на лексиката и граматичните особености.

• След учебните занятия всеки следобед има организирани посещения на едни от най-известните забележителности в Дубай. Знаете ли кое е това, което прави Winter Camp Dubai толкова желан сред учениците – това, че получате 2 на цената на 1 – луксозна почивка и обучение.

 

/Кадрите са от миналогодишния камп в Дубай/

Участието в такива конференции,кампове и обучения на такова високо международно ниво са ключов елемент при приемите на кандидат-студенти в университети от Бръшлянова лига и ТОП 100 на света.

Winter camp Dubai се провежда в студентски камп от световна класа в сърцето на Дубай- The Myriad.

В него може да се насладите на различни удобства като комфортни стаи, басейн, игрална зала,фитнес и много други.
Периодът на провеждане е от 16 до 24 декември. По време на престоя си освен обученията, учениците могат да се възползват от организирани екскурзии,спортни занимания и допълнителни курсове на различна тематика като: Лидерство, Арт, Математика, Чужди езици.