[Sticky] Подготовка за изпит IELTS  

  RSS

Cosmo Admin
(@admin)
Cosmo Admin Admin
Присъединен: преди 2 години
Публикации: 34
07/12/2018 2:20 pm  

Тук можете да задавате въпроси относно формата, подготовката, езикови школи, валидността и приема с IELTS изпит по английски език в различните държави и университети в чужбина. Моля, НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ линкове на организации, езикови школи, езикови центрове, училища или университети.

 
This topic was modified преди 1 година 2 times by Cosmo Admin

Цитат
vladimirovaa
(@vladimirovaa)
Нов потребител
Присъединен: преди 1 година
Публикации: 1
05/03/2019 1:11 pm  

Здравейте, има ли как да кандидатствам без да изкарвам сертификат за език, тъй като съм завършила езиков профил и вече съм учила 1 семестър в Германия с Еразъм?


ОтговорЦитат
Cosmo Admin
(@admin)
Cosmo Admin Admin
Присъединен: преди 2 години
Публикации: 34
10/03/2019 7:40 pm  

Здравейте @vladimirovaa,

Дори да кандидатствате без сертификат - ще получите условна оферта за прием, която ще изисква представянето на сертификат до определена дата. Това, че сте завършила езиков профил не може да бъде използвано като алтернатива на сертификата по език, нито прекарания семестър в Германия. 
Езиковият сертификат е абсолютно задължително условие за прием в почти всички учебни заведения на Запад, само някои от тях могат да използват като алтернатива входен изпит по език за доказване на необходимото ниво, но това не са университети на престижни позиции в Световнатите класации за образование. 
Съветваме Ви да се явите на изпит сертификат и да кандидатствате с пълния набор от документи, за да получите директна оферта за прием, а не условна такава. 

Ако имате още въпроси - не се колебайте да запишете БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с Наш Експерт тук: 
https://cosmostudyabroad.com/bezplatna-konsultacija/


ОтговорЦитат
Сподели: