Държите диплома за бакалавърска степен в ръцете си?

И въпреки това не се чувствате удовлетворени и достатъчно подготвени и смели, за да започнете да сбъдвате своите мечти?

 

Магистърска степен в чужбина – може да бъде едно от най-пълноценните преживявания, засягащи личния и професионалния Ви живот. Вероятно по време на обучението си, многократно сте се замисляли.

“Какъв би бил живота ми, ако учех в университет в чужбина?“ Сега имате възможността да експериментирате и да надградите наученото до момента в едни от най-престижните университети по света.

Една магистратура в университет от ТОП 100 на световните класации, може да Ви отвори много врати. Без значение къде сте завършили преди това, опита, който ще получите по време на следването си и запознанствата, които ще натрупате, със сигурност ще изиграят ключова роля в бъдещото ви развитие. Позитивите, които има предприемането на едно такова начинание не спират с това, че ще имате всепризната диплома с която никой работодател не би ви обърнал гръб, дори да не останете в чужбина, а да се върнете в България.

 

Ето и ТОП 5 на най-добрите университети, според световната класация QS World University Ranking , за едни от най-желаните специалности, като:

Маркетинг, Мениджмънт, Финанси и Бизнес 

 

Известни алумнита ( завършили студенти) в някой от тези ТОП УНИВЕРСИТЕТИ са:

Гай Кавазаки, възпитаник на University of California UCLA Anderson School of Management, който е ТОП 2 в света за Бизнес – дълги години е бил сътрудник в Apple. Той е главният служител, който е отговарял за маркетинга на Macintosh.

Саймън Бароу – познат още като “бащата на концепцията за управление на работодателска марка”  ,често е канен като лектор на конференции и семинари в цял свят, за да представя своя опит и умения пред HR и PR специалисти, собственици на компании и мениджъри. Завършва своето образование във втория най-добър университет за мениджмънт – London Business School. 

Kofi Annan, който е седмият генерален секретар на Организацията на Обединените нации и е носител на Нобелова награда за мир, също е завършил именно в MIT. 

Бившият френски президент – Франсоа Оланд е завършил HEC Paris, който е най-добрият избор за магистърска степен по Мениджмънт и Маркетинг.

Сър Теренс Патрик Лиахи е британски бизнесмен и главен изпълнителен директор на най-големият британски търговец на дребно и третият най-голям търговец на дребно в света – Тesco. Tой завършва в прочутия University of Manchester, който е ТОП 4 в света за Маркетинг.

В днешния глобализиран свят международният опит в работата и дипломата от престижна организация е от съществено значение, за да бъдете забелязани на международния пазар на труда. Имайте предвид този факт, когато избирате къде да продължите своето образование.

Ако имате някакви въпроси отностно магистърските програми по света – запишете се за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ на която наш експерт по образование ще отговори на всички Ваши въпроси.

Безплатна консултация