На 30-ти октомври, експертите по образование на Cosmo, се срещнаха с учениците от 11-ти  и 12-ти клас на престижната Езикова Гимназия “Гео Милев“ в гр.Добрич.

 

 

 

По време на посещението ни  в елитното училище, Cosmo направи презентация на тема “Митовете за образованието в чужбина” и отговори на всички въпроси на ученици и учители.

 

 

 

 

 

 

Презентацията предизвика множество въпроси в бъдещите кандидат-студенти и по-голямата част от тях, останаха след определеното време, за да задават своите въпроси. Бяхме приятно изненадани от факта, че учениците са изключително амбициозни и желаят да кандидатстват в най-добрите университети за избраните от тях специалности, а не просто “някъде в чужбина“.

Cosmo заяви пред ръководството на гимназията, че поема ангажимента за абсолютно безплатно посредничество при кандидатстване в университетите от ТОП 100 за деца с отличия от международни състезания.

COSMO ПРИВЕТСТВА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ С ОТЛИЧИЯ ОТ МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ И ОЛИМПИАДИ ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС, ЗА ДА ПОЛУЧАТ БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ В ТОП УНИВЕРСИТЕТИТЕ НА СВЕТА.