В чужбина има много университети, които предлагат добра възможност за развитие, но не всеки студент може да си позволи да следва в някой от тях. България може да се похвали с изключително умни и талантливи деца, които заслужават качествено образование.

Както е известно, нашата мисия винаги е била да изпращаме студентите във възможно най-престижните университети за желаната от тях специалност, а не просто където и да било в чужбина.

През изминалата седмица, отправихме едно малко предизвикателство към бъдещите студенти и техните близки:

Тази събота нашите експерти бяха в Италия и публикуваха снимка от известна галерия в Милано, като желаещите да участват, трябваше да познаят мястото и така да участват в жребий за

СТИПЕНДИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА.

 

Голям брой от участниците в нашето предизвикателство в Instagram & Facebook, дадоха правилен отговор и бяха включени в жребия за осигуряване на СТИПЕНДИЯ в чужбина.

 

Днес, нашата студентка Андрея изтегли печелившето листче – с името на Simona M. Yosifova, която е дала правилен отговор в нашата Facebook страница и сега има възможността да получи СТИПЕНДИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА или да я предостъпи на някой друг.

 

Следете нашите страници в социалните мрежи, за да не пропуснете следващите ни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.