За да бъде отморяваща и зареждаща зимната ваканция на учениците, ние от Космо имаме перфектно предложение, което съчетава полезното с приятното.

❄     ЕЗИКОВА СКИ ВАКАНЦИЯ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ     ❄

Verbier, който се намира във френскоговорящата част на страната, на 2 часа от Geneva, е един от най-популярните СКИ курорти в Европа. Именно там се провежда и езиковият лагер, който се организира от една от най-големите компании в Европа за зимни езикови лагери – LES ELFES INTERNATIONAL, вече над 30 години на пазара.

Всеизвестно е, че език се учи най-лесно не по типичния и досаден начин с речник и учебник, а чрез практика, игра и забавление. Това прави и една такава езикова ваканция изключително полезна и приятна за всяко дете по няколко причини:

  • Учениците ще имат възможност да се сприятелят с деца от над 45 различни националности, с които да упражняват своите езикови възможности и умения. Езиковата бариера е това, което спира децата да говорят спокойно на чужд език, а не липсата на знания. В естествена и отпускаща среда най-бързо и ефективно децата ще усъвършенстват езика си.
  • Ще се запознаят с различни и уникални култури, ще разширят светогледа си.
  • Освен знания по време на езиковите ваканции човек съхранява в сърцето си много прекрасни спомени и вълшебни преживявания, а приятните емоции помагат за трайно запаметяване на лексиката и граматичните особености.

 

 

ски

Това, което прави тази езикова ваканция различна, е, че е съчетана със ски обучение и практика във вълшебните Алпи.

В една от най-любимите дестинации за любителите на ски – Verbier, някои ще направят първите си стъпки в ските, а други ще придобият умения в нови стилове. Сред смях, закачки и игри, психологическото напрежение изчезва, и младите скиори неусетно ще заговорят на чуждия език.

Децата ще научат повече за правилата и условията на безопасно каране, ще усетят адреналина от успешното спускане по пистите.

 

По време на зимния езиков лагер детето Ви ще има възможността да избира между уроци на 4 езика: английски, испански, немски или френски .

От началото на декември до края на април Les Elfes предлага няколко сесии за зимен лагер. По време на тези лагерни дни се провеждат и разнообразни спортни и развлекателни дейности, а езиковите умения се практикуват естествено и леко. За разнообразяване на обучението, провеждано от сертифицирани преподаватели, има и организирани екскурзии, на които децата да се докоснат с красотата на величествените и снежнобели Алпи.

Ако проявявате интерес и имате някакви въпроси, не се колебайте и се ЗАПИШЕТЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ:

Безплатна консултация