От днес Cosmo Study Abroad е официален партньор с една от най-големите и силни банкови институции в страната – Еxpress Bank ОTP GROUP .Тя се отличава като банката с най-голям брой клиенти и е лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги.

 

 

 

 

Нашата обща цел е да осигурим финансиране на образованието на младите надежди на България. С помощта на Експрес Банк, вече да учите в мечтания от него университет не е невъзможно.

Липсата на финанси за самото заминаване, както и за семестриалните и административни такси , понякога е една от причините, талантливи млади хора да не могат да разгърнат потенциала си в елитни университети в чужбина.

Експрес Банк, предлага финансиране на преференциални цени за български студенти, за които Ние от Космо можем да Ви сътрудничим, превръщат всяка мечта в реалност.

Ако до сега сте се притеснявали за финансирането на Вашето образование, то вече можете да бъдете спокойни – Ние ще ви помогнем да продължите спокойно своето образование в едни от най-престижните университети в света.

Ако имате някакви въпроси – не се колебайте да пишете, като се запишете за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ на която да отговорим на всички Ваши въпроси.

Безплатна консултация