Когато чуете „езикови ваканции в Испания“ сме убедени, че си представяте курсове за подобряване нивото на испански на децата. С риск да развенчаем този мит – там се предлагат и обучения по Английски език за деца от цял свят.

Нашият партньор Enforex в една от най-топлите страни в Европа – Испания, предлага летни и зимни езикови ваканции.

Те са насочени както към най-малките деца  от 5 годишна възраст така и за тинейджъри до 18 години, които имат желание да подобрят владеенето си на Испански или Английски език.

Всеизвестен факт е, че език се учи най-лесно практикувайки го в реална среда и това е и целта на този тип обучения – възможно най-бързо и ефективно децата да осъвършенстват езика си.

Преимуществото на летните училища в Испания за разлика от тези във Великобритания и в други англоговорящи  е, че не представляват само обичайните обучения, а и има и странични дейности, които да разнообразяват ежедневието на децата. Могат да посещават на различни видове спортове като : конна езда, плуване, футбол, голф и тенис и да развиват своите таланти.

Също така могат да се включват в различни дейности на множество различни теми, като някой от тях са : Креативност, Театър, Лидерски умения, Йога, Дебатиране, Клуб по роботика. 

Езиковите ваканции могат да се провеждат в 6 от най-красивите, модерни и мултикултурни испански града : Мадрид, Барселона, Малага, Марбея, Саламанка и Валенсия. Продължителността на курсовете е от 1 седмица до 2 месеца, взависимост от града и самата програма, която изберете. Всеки курс включва определен брой учебни часове, хранения, развлекателни дейности и екскурзия до различни дестинации, повреме на които децата да посетят множество забележителности.  

В таблицата по-долу ще видите как протича една примерна седмица в лятно или зимно училище по Испански или Английски език в Испания

Освен сертификатът, който всяко дете ще получи след проведената езикова ваканция, то всъщност ще получи и много повече:

  • Ще се запознае с деца от цял свят
  • Ще научи повече за различни култури и техните обичаи
  • Ще започнете да научавате и Испанският език повреме на престоя си
  • Ще натрупа не само знания, а и прекрасни спомени и преживявания.

Ако проявявате интерес към езиковите курсове в Испания или имате някакви въпроси – не се колебайте и се запишете за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ :

Безплатна консултация

Privacy Preference Center