С гордост  искаме да Ви съобщим, че част от последно приетите ни ученици, успяха да си извоюват места в едни от най-престижните университети в света.
Това е и нашата основна мисия – не просто да изпрати талантливите деца на България да учат където и да било в чужбина, а да им помогнем да бъдат приети в най-добрите университети за тяхната специалност. По този начин те си гарантират качествено образование, блестяща реализация и висока стартова заплата след завършване.

Исмигюл Хаджиеминова

от с.Чепинци (обл. Смолян)
12-ти клас в СОУ ’’Христо Ботев’’
Bachelor Biomedicine,
University of Glasgow, Scotland, UK

Нашата отличничка Исмигюл бе приета с пълна стипендия в 40-тия най-добър университет по Медицина в Света, специалност Биомедицина в University of Glasgow, Великобритания.
Тя може да бъде пример на всички млади хора, затова че няма значение дали живееш в голямо или малко населено място, а всичко зависи от желанието ти за развитие, амбицията и усилията, които полагаш.

Атина Шаламанова

от гр. София
12-ти клас в Първа Частна Математическа гимназия „Питагор“
Bachelor International Business Administration,
Erasmus University, Netherlands

Атина бе приета в ТОП 20 на най-престижни Бизнес училища в Света и ще започне обучението си в най-добрия университет по Бизнес в Холандия този септември. Ние се погрижихме не само за успешния прием, но и за настаняването на нашата студентка.

Мария Джамбазка

от гр. София
9-та Френска гимназия „Алфонс де Ламартин“
Bachelor in European & Political Studies with French,
Royal Holloway University of London, UK

Мария бе приета в желата от нея специалност в ТОП 50 на най-добри университети университети за Социални науки на Великобритания. Освен това ние помогнахме на Мария, която е републикански съзтезател по фехтовка, да кандидатства и успешно да бъде избрана за Спортна стипендия от английски университет.

 

Микита Даков

от гр. Бердянськ, Украйна
16 Бердянськ школа
International Foundation Year in Social Science,
Aston University, UK

Микита бе приет в подготвителната програма на ТОП 35 на най-добрите великобритански университети по Социални науки, след големи усилия от наша и негова страна. Споменаваме „усилия“, защото образователната система в Украйна е такава, че учениците завършват средното си образование на ниво 11-ти, а не 12-ти клас. Това изключително много затруднява кандидатстването на деца от държави с подобни образователни системи. Микита се довери на нашите професионалисти и благодарение на неговите отлични резултати и помощта на нашите експерти – той бе приет, по изключение, в един от най-престижните британски университети за социални науки.

Мишел Маврикова

от гр. Велинград
СУ „Св. св. Кирил и Методии“
Bachelor Economics and Business Economics,
Maastricht University, Netherlands

Въпреки решението на Мишел да кандидатства в последния момент, нейните перфектни резултати, и с отличната работа на нашите експерти, й донесоха успех само една седмица след като пуснахме документите й през Април 2019. Тя получи оферта за прием в желаната програма по Икономика и бизнес в  ТОП 5 на най-добрите холандски университети по Икономика.  

 

Ако и вие се нуждаете от съвет и помощ при кандидатстване в най-престижните университети в Света – моля, запишете се за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с наш Експерт на линка по-долу:
https://cosmostudyabroad.com/bezplatna-konsultacija/