Ние от Cosmo Study Abroad искаме да покажем на всички кандидат-студенти, които смятат, че са изпуснали сроковете за кандидатстване в чужбина, че все още имат шанса да кандидатсват в едни  от най-добрите ВУЗ-ове в Европа.

student

Нашите експерти са подбрали едни от най-престижните университети в двете най-желани страни: Великобритания и Холандия, където все още имате възможност да пуснете своите документи.
Стига да имате нужното желание, все още можете да започнете висшето си образование в някой от най-елитните университети в чужбина, буквално след няколко месеца.

 А ето и свободните места в най-желаните специалности за бакалавърските програми в университетите от ТОП 100 и ТОП 200 на световните класации :

 

Student

Страната на лалетата, както наричат Холандия, е известна с това, че има най-голям брой преподавани програми на Английски език от не англоговорящите страни. Доста известен факт е, че там се намират университети, някой от които заемат челни позиции в QS Word University Rankings и Вие все още имате шанса да кандидатствате в някой от тях : 

 

study

В някой от ВУЗ-овете има и свободни позиции за магистърските програми в които да осъвършенствате уменията си и да натрупате нови. 

study

Ако се нуждате от БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ по повод кандидатстване – моля, кликнете на линка по-долу, за да си запишете час с наш Експерт:

Безплатна консултация